Over mij

Bouwjaar: 1980

Burgerlijke status: Getrouwd

Trotse mem van: 2 kids

Baasje van: 2 honden; Boxer ‘Nozem’ en Friese staby x Kooiker-kruising ‘Fine’

Belangrijke waarden voor mij; Authenticiteit & vertrouwen

Passie: Voor paarden, dieren, natuur, tuinieren, emoties, organiseren & manifesteren

Sport: Paardensport op nr 1

Favoriete meubelstuk; de Luilak (hangmat 😉)

Sinds mijn 20ste levensjaar leef ik met de chronische ziekte M.E.. Om mijn ziekteproces te kunnen ondersteunen, te optimaliseren én omdat ik er plezier aan beleef, ben ik diverse opleidingen gaan volgen.

Onder andere tot voedingsdeskundige en orthomoleculair voedingsdeskundige, echter veel van deze kennis ‘overboord’ kunnen gooien, sinds ik in aanraking kwam met de intuïtieve voedingswijze; deze past mij persoonlijk, als een op maat gemaakt jasje.

Mijn grootste nieuwsgierigheid en vreugde, leidt tot de binnenwereld; van mij én van de ander. Wat leeft er in mij, wat leeft er in jou? Op dit gebied, vele opleidingen, trainingen en workshops gevolgd en dat zal ik blijven doen om mijn ontwikkeling in beweging te houden.

Als ervaringsdeskundige van een chronische ziekte, richt ik mij graag op het ondersteunen en begeleiden van mensen met lichamelijke klachten, fysieke beperking en ziekte.

Mijn werkwijze kenmerkt een integratieve benadering, met de Emotie Coaching-methode als fundament. Als gecertificeerd EmotieCoach, ben ik verbonden aan het Emotie Expertise Centrum.